Пошуковий запит: (<.>A=Пірова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Косіор Л. Т. Молочна продуктивність та показники молоковиведення корів різного віку української чорно-рябої молочної та голштинської порід [Електронний ресурс] / Л. Т. Косіор, О. В. Борщ, Л. В. Пірова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_32
|
2. |
Пірова Л. В. Баланс міді, цинку і марганцю у організмі свиней за різних доз та сполук селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова, Л. Т. Косіор, А. П. Король // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 108-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_33
|
3. |
Пірова Л. В. Вміст мінеральних речовин у продуктах забою свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 190. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2013_190_29
|
4. |
Гребельник О. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи [Електронний ресурс] / О. Гребельник, Л. Пірова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_8
|
5. |
Пірова Л. В. Баланс мінеральних речовин в організмі свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_40
|
6. |
Гребельник О. П. Технологічні властивості молока кіз зааненської породи [Електронний ресурс] / О. П. Гребельник, Л. В. Пірова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__7
|
7. |
Пірова Л. В. Оцінка молочної продуктивності та інтенсивності молоковіддачі у кіз [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова, Л. Т. Косіор, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_6
|
8. |
Пірова Л. В. Вплив згодовування селену на хімічний склад м’яса свиней [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 76-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_9_21
|
9. |
Борщ О. О. Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока чистопородних корів та їх помісей [Електронний ресурс] / О. О. Борщ, О. В. Борщ, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова, І. О. Ластовська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_6
|
10. |
Радчиков В. Ф. Ефективність використання енергетичної кормової добавки коубіотік енергія в раціонах корів [Електронний ресурс] / В. Ф. Радчиков, В. П. Цай, А. Н. Кот, Т. Л. Сапсальова, Г. В. Бесараб, С. Н. Разумовський, Л. В. Пірова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_11
|
11. |
Титарьова О. М. Порівняльна оцінка впливу згодовування живих дріжджів та бікарбонату натрію високопродуктивним коровам на їх продуктивність та якість молока [Електронний ресурс] / О. М. Титарьова, Л. В. Пірова, О. М. Зубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2022. - № 1. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2022_1_11
|