Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пірова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Косіор Л. Т. 
Молочна продуктивність та показники молоковиведення корів різного віку української чорно-рябої молочної та голштинської порід [Електронний ресурс] / Л. Т. Косіор, О. В. Борщ, Л. В. Пірова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 244.697 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пірова Л. В. 
Баланс міді, цинку і марганцю у організмі свиней за різних доз та сполук селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова, Л. Т. Косіор, А. П. Король // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 108-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 536.807 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Пірова Л. В. 
Вміст мінеральних речовин у продуктах забою свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 190. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2013_190_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.618 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гребельник О. 
Особливості ферментації молока кіз зааненської породи [Електронний ресурс] / О. Гребельник, Л. Пірова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.164 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пірова Л. В. 
Баланс мінеральних речовин в організмі свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 131-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.572 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гребельник О. П. 
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи [Електронний ресурс] / О. П. Гребельник, Л. В. Пірова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.797 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пірова Л. В. 
Оцінка молочної продуктивності та інтенсивності молоковіддачі у кіз [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова, Л. Т. Косіор, В. А. Ліскович // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 1. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 300.492 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Пірова Л. В. 
Вплив згодовування селену на хімічний склад м’яса свиней [Електронний ресурс] / Л. В. Пірова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 76-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_9_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 137.994 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Борщ О. О. 
Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока чистопородних корів та їх помісей [Електронний ресурс] / О. О. Борщ, О. В. Борщ, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова, І. О. Ластовська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 697.146 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Радчиков В. Ф. 
Ефективність використання енергетичної кормової добавки коубіотік енергія в раціонах корів [Електронний ресурс] / В. Ф. Радчиков, В. П. Цай, А. Н. Кот, Т. Л. Сапсальова, Г. В. Бесараб, С. Н. Разумовський, Л. В. Пірова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 7.98 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Титарьова О. М. 
Порівняльна оцінка впливу згодовування живих дріжджів та бікарбонату натрію високопродуктивним коровам на їх продуктивність та якість молока [Електронний ресурс] / О. М. Титарьова, Л. В. Пірова, О. М. Зубенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2022. - № 1. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2022_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 638.287 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського